Alla inlägg under september 2012

Av Caroline - 24 september 2012 18:13

..jag vart duktig..

jag har lagt sten fra våran altan..

lilla gumman har varit med hon också,fast i vagnen..

i dag fick hon halv sitta i vagnen så hon nådde leksaken som hänger i sufletten..

inte visste jag att hon tyckte det var så kul att slå på den,men när den slog tillbaka vart det ett skrik utan dess like..

mammas  :a .. det är inte lätt att sitta och leka i godan ro och plötsligt går leksaken till anfall..

jag tror inte jag förstår vilken snäll dotter jag har...



Av Caroline - 24 september 2012 10:16

måndag igen..

en ny vecka och nya tag..

orka,orka,orka är mitt nya motto..

känns som jag har hur mycket som helst att göra och ingen tid..

vi väntar fortfarande på byggaren som ska komma och bygga formen till plattan till garaget..

börjar tro att han blåst oss..

varje gång vi ringer så säger han jag kommer om 2 dagar och när vi ringer 2 dagar senare så är det yttligare 2 dagar..

så just nu har vi ett garage i byggsatts som står och sakta men säkert ruttnar i från oss..

det vart ju fördröjt då en snubbe på kommun satte käppar i hulet och hotade med böter och andra trevligheter..men när vi fick rätt så ringde han min make och berättade att vi fått rätt .. han kunnde inte ringa till mig som han hotat och plågat med ev böter.. fegt..

får be till han där uppe att byggaren kommer snart..

och när jag ändå ber tänkte jag be att Hermans provresultat kommer ut bra..sist var det de sämsta på hela hans sjukdomshistoria :-( så är det inte bättre denna gång så får vi nog tyvärr säga hejdå till min älskling..

lovade mig själv ,att om vi skulle behöva höja hans cellgifter så skulle han få avsluta sitt liv värdigt.

han blir så trött och så får han liggsår när man måste höja cellgifterna..inget värdigt liv med andra ord..men det undliga till detta, hör att han har aldrig varit så pigg som han är nu.. fattar inte hur det höt i hop.. ja ja nya prve ska tas på onsdag så då gäller det att hålla tummarna..

Av Caroline - 23 september 2012 12:33

sitter o planerar till namnfesten..

i går beställdes servetter men tryck på och en ställning till tårtan då jag ska göra en med 2 våningar..kommer bli kul att se om jag lyckas ..den som lever får se    ..faktiskt beställt bebisen som ska ligga högst upp,den vågar jag mig inte på.

beställde även engångs tallrikar i olika färger och dukar..

festen kommer gå i grönt,rött,silver..

har nu även bakat alla kakor som ska ätas på namnfesten..

sorterna är.

schakrutor,kolakakor,drömmar,snickerskakor,gaffelk
akor,chokladsnittar,månskensdrömmar,mjuksega choklaskakor,dumle/nobless kakor och så bullar så klart..

i dag blir det en lugn dag ..

i morgon lika så ..


Av Caroline - 21 september 2012 11:24

I bland har man bara en sån dag att man inte orkar något :-( I dag är en sån dag..Har massor snurrar i huvudet .. Saker jag borde göra för min och gummans skull ..Saker som vore bättre för oss ,saker jag vill ,saker jag inte orkar ta tag i pga följderna som skulle bli..Livet är inte alltid en dans på rosor..Och om det skulle vara så , så är det har någon jävel glömt tagit bort taggarna...... Sorry,inget roligt inlägg ..Men ibland blir det så här..Gumman är det bästa som hänt mig och det är pga henne jag orkar kämpa på ..Jag vill att hon ska få det bästa av livet .......Hon ska kunna vara glad och njuta utan att något sätter käppar i hjulet.. Mitt hjul snurrar inte alltid som det ska ,men jag lovar om någon med flit sätter käppar i hjulet för min dotter ,får dom med mig att göra...... Jag lovar utmana mig inte .I dag är jag på krigsstigen !!!!

Av Caroline - 20 september 2012 09:19
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Caroline - 20 september 2012 09:07

Då var det torsdag och snart helg igen..Tiden går så fort ...... Man märker det på lilla gumman om inte annat ..Det går inte en dag utan att man ser att något nytt är på väg att hända..Nu för tiden vill hon inte ligga i famnen utan hon vill stå ..Ligga på magen ör inget roligt men dumma mamma lägger henne på magen varje dag i alla fall..Visst det blir protester efter 5 minuter ,men hon har ju inte en haka längre utan 2 och så blir hon röd där om hon inte ligger och luftar ..Men skulle hon slippa skulle hon vara glad ......I dag ska jag till stan och handla kläder till mig.. Vill inte ,men det är väl onödigt ont .Gårdagen vart jätte lyckad.. Båda päronen fick presenter. Träffade tjejerna från jobbet en snabbis.. Så nu har jag bokat att gå till öppnaförskolan nästa vecka och en dag nästa vecka kommer 2 av mina arbetskamrater på fika..bokade även babysim när vi var vid badhuset i går..Så nu ska här badas ,första gången blir den 8/10 samma dag som gumman blir 4 månader ..ska bli kul ..Gubben vill vara med hör o häpna..

Av Caroline - 19 september 2012 09:23

för det är mormors födelsedag.. hurra hurra hurra.

min mamma fyller i dag och det ska firas med ett resturang besök i kväll..

i dag ser det ut att bli sol i alla fall.svärföräldrarna kom inte i går då det regnade .. så dom kommer i dag istället..

svärmor skulle bara jobba lite först..helt otroligt hon har varit pensionär i 6 år nu och ändå ringer dom till henne så hon går till jobbet..

visst hon älskar det ,hon är barnskötare på ett dagis och barnen älskar henne med..

men den dagen jag ska gå i pension så ska jag bara sitta och njuta av livet..

men den dagen kommer väl aldrig ,för när det är min tur att gå i pension finns det väl inga pengar eller så är pensionsåldern höjd till 99 år eller någåt i den stilen ;-)..

etterstupat är väl den enda utvägen då antar jag.. för inte vill jag vara en börda för min lilla gumma när jag blir äldre.

ska snart åka till byn och köpa present.. blir både till mamma och pappa då jag tror vi missade det i år.. ja ja man kan inte alltid komma i håg allt..

gumman växer så det knakar fattar inte vart tiden tar vägen ,känns som det var igår man låg med värkar ..

har börjat fila lite på förlossningsberätelsen, kommer lösenordsskydda det så dom som vill ha lösen får kontakta mig eller skriva en kommentar så jag kan kontakta er..

livet som mamma blev verkligen en chok mot vad jag trode det skulle bli.. och då till det bättre..var inställd på att man skulle få bära runt och sömnlösa nätter och skrikperioder ..visst dom finns men inte alls så som jag trode ..och en sak till ,till er där ute som går i väntans tider..tro inte på allt skapa er en egen uppfattning och bara njut!!

nej nu ska här sättas igång då gumman tycker det är långtrkigt att ligga och inte få mammas hela uppmärksamhet.

Av Caroline - 18 september 2012 10:07

Då var det tisdag och dåligt väder i dag med :-( ..Var inte stan i går .. Orkade inte, insåg jag när jag packat in allt i bilen och var nere vid byn..Stannade hos optikern och hämtade mina glasögon som var färdiga ,så nu ser jag allt klart igen..Brukar ha linser men efter graviditeten så har min ögon blivit jätte torra och linserna går nästan inte att få ut på kvällarna..Men jag tror det beror på att jag ammar ,man blir lite torr lite var stans då ;-) ..Så när jag slutat amma så blir det linser igen ..dom glasögon jag hade innan var från när jag vägde 1?? kg och var lite rundare i ansiktet ..Passade liksom inte nu när man väger 36 kg mindre ..är jätte nöjd med dom nya..bara att komma ihåg att ta på sig dom :-) När jag kom hem efter jag insåg att jag inte orkade åka till stan blev det att baka lite i stället .. Vart bara 2 sorter( schackrutor och kolakakor) för sen tyckte gumman att det inte var roligt att ligga i babysittern ..I dag blir det besök vid 11 av en vän och kl 15 kommer svärföräldrarna igen och ska måla det sista då färgen tog slut i går.tänkte jag skulle åka ner på förmiddagen och köpa färg när svärmor säger "- får ag bara vad färgen heter så köper vi det på vägen till er i morgon " hon är för gullig......Just nu står farfars drömmar i ugnen...... Vill ha dom på namnfesten ,så han får "vara med" på något sätt..För er som inte vet gick min farfar bort i mars i år ...... Innan lilla gumman föddes vilket gör ont i mig ,då han alltid pratar om att han ville träffa det som låg i min mage .. Fast han trodde det var en boll på slutet och att det var våran hanhund som skulle ha valpar när vi visad ultraljudsbilden,han var jätte dement ska tillägas ..men värdens bästa farfar .. Saknar honom så det gör ont i hjärtat ..men jag vet att han ser oss..Nej nu måste jag byta plåt i ungen så det inte blir mardrömmar av dom ..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<<
September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards